Szállítási és fizetési információk

Házhozszállítás Magyarország egész területén belül!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Ezenkívül kérheted az MPL hivatalos csomagpontjaira is. Rendeléskor kiválaszthatod, a számodra legideálisabb átvételi pontot.

Rendelésedet max. 2 napon belül feldolgozzuk, majd a futár már másnap kézbesíti a csomagodat. Amikor a futár átvette a csomagot, akkor emailben/sms-ben tájékoztat a csomagod követésének lehetőségéről.

Házhozszállítás díja

A házhoz szállítás díja: 990 Ft (fizetés a futárnál, átvételkor kézpénzben, vagy bankkártyával)

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között kiszállítja neked a csomagod. Utánvétes fizetéskor kérünk, hogy gondoskodj arról, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (Ha semmit nem kapsz az MPL-től, akkor feltétlenül értesíts minket az alábbi email címen: hello@primephone.hu) Emellett, ha a futár ütközik problémába a kiszállítás során, akkor a rendeléskor megadott telefonszámon fog téged keresni.

A megrendelés folyamán van rá lehetőség, hogy a szállítást egy adott napra kérd. Ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezheted nekünk. Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod átvenni a megrendelést, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli kiszállítani az árut.

EGYSZERŰ FIZETÉS KÖZVETLEN A FUTÁRNAK KÉZPÉNZZEL VAGY BANKKÁRTYÁVAL

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted, akár kézpénzzel, vagy bankkártyával. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.