Röviden megválaszolva a kérdést, azért, mert:

  • marha jól néz ki
  • különleges a megjelenése
  • tökéletesen feldobja az öltözeted
  • illeszkedik a laza hétköznapi viseletedhez,
  • de egyaránt jól passzol az elegánsabb szettedhez
  • nagyon jól mutat az insta képeiden
  • és praktikus, mert megvédi az iPhoneod a sérülésektől

Nade járjuk körül kicsit részletesebben a témát!

„Nyáron a hajad világosabb lesz. A bőröd sötétebb. A víz melegebb. Az italok hidegebbek. A zene hangosabb. Az éjszakák hosszabbak. Az élet pedig jobb.”

Pontosan ezek miatt a nyár a kedvenc időszakom. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Egyetértesz? 😊

A nyári laza öltözékhez mi sem passzolhatna jobban, mint egy természetes megjelenésű fa tokba öltöztetett iPhone. Hiszen ez a stílus kiválóan passzol a lezser öltözékhez, de ugyanúgy jól megy az elegánsabb, üzleti megjelenéshez is. Ezért jó választás egy fa tok.

Sokan úgy vannak vele, hogy „basszus, ez csak egy tok, nem mindegy, hogy hogy néz ki?” Gondolj csak bele: egy másfél milliós Rolex-et szívesen hordanál egy silány minőségű textilszíjjal?

Szerintem egy iPhone éppúgy nem passzol össze egy átlagosan unalmas tokkal, mint ahogy egy prémium kategóriás karóra sem passzol össze egy silány minőségű szíjjal.

Az iPhoneunk a nap túlnyomó részében karnyújtásnyira van tőlünk. Ma már beletartozik a megjelenésünkbe. És lehet, hogy egy okostelefon elsősoran egy eszköz, viszont ma már ennél több, ma már az öltözéked kiegészítője és a stílusod képviselője.

Az órákat az emberek eleinte időmérésre használták, később viszont emellett komoly stíluselemmé vált. Ugyanez a helyzet ma az iPhoneoddal és a rajta lévő tokkal.

Fa iPhone tok = laza-elegáns stílus, különleges megjelenés

A barna különböző árnyalatai minden színhez tökéletesen passzolnak. Ebből következik az, hogy teljesen mindegy, hogy egy laza, lezser szettben, vagy egy elegáns üzleti öltözékben indítod a napot. Az iPhoneod a fa tokkal minden öltözéked mellé kiváló kiegészítőd lesz.

Ha pedig még külön figyelsz a színek harmóniájára, az pedig maga a tökély lesz. Barna cipő, barna öv, barna szíjas karóra és mellé az iPhone barna színű fa tokja. Ezzel a szettel készülj fel a folyamatos, elismerő tekintetekre és dicséretekre. 😉

Kellemeset Stílusosat a hasznossal

Amellett, hogy a fa iPhone tokok természetes különlegességgel ruházzák fel a megjelenésed, még a biztonság tekintetében is a kedvedben járnak. A fa erős, masszív anyaga ugyanis magas szinten védi az iPhoneod a sérülésektől.

A PrimePhone NATURE kollekció tokjai ezen felül pedig úgy vannak kialakítva, hogy az erős és rugalmas keretük megóvja az iPhone széleit és sarkait a sérülésektől, kopásoktól. A tok lézerpontosan illeszkedik az iPhone-odhoz, így nyújtva kényelmes fogást és maximális védelmet.

Ami még klassz dolog, hogy nem vonzzák az ujjlenyomatot, tehát a maszatos, zsíros hátlapot ezentúl elfelejtheted.

Ezen felül pedig bírják a karcok által okozott strapát is. Tehát, ha bedobod a táskádba a kulcsaid mellé, akkor azok nem fogják összekarcolni szeretett iPhoneod. (Nyilván, ha nekiesel egy késsel és nagy erővel elkezded karcolgatni, akkor az meglátszik rajta, de a hétköznapi használat során nem lesz karcos.)

Tehát összefoglalva

Azért lesz a fa iPhone tok a legjobb kiegészítőd, mert tök mindegy, hogy mi van rajtad, az egyedi és különleges megjelenése minden öltözetet feldob, minden kiegészítődhöz jól passzol. Ezen felül pedig magas szinten védi az iPhoneod a sérülésektől, nem gyűjti az ujjlenyomatod (ez nyáron az izzadás miatt különösen hasznos tud lenni), és nagyon kényelmes a fogása.

Ha szeretnél beszerezni egy ilyen tokot, akkor nézz szét a PrimePhone NATURE kollekció tokjai között, és válaszd ki a stílusodhoz legjobban illő tokot.

Neked is fontosak ezek a szempontok?

Ha IGEN, akkor van számodra egy 15%-os kedvezményre jogosító kuponunk. Add meg, hogy hova küldhetjük a kódod annak érdekében, hogy még jobb áron hozzájuthass a saját PrimePhone tokodhoz!

PrimePhone NATURE kollekció

Bamboo Edition

Cherry Edition

Walnut Edition

Maple Edition